G-House, Villa aan de Reeuwijkse plas

Reeuwijk

System

Systeem COMFORT EPS met Schuurpleister Silicaat

Architect

LAB32 Architecten

Processor

Van Ballegooijen Afbouw
De villa is gelegen aan de Reeuwijkse Plas in een dorp bij Reeuwijk dat in hoofdzaak bestaat uit een smalle doorgaande weg met voornamelijk ruime vrijstaande woningen op door sloten gevormde “eilanden” in het water. De kracht van de locatie ligt in het wonen aan het water en de beleving van deze natuurlijke omgeving in de wisselende seizoenen.
Kenmerkend voor de architectuur zijn de mooie zichtlijnen, de ruimtelijkheid en de sterke relatie binnen-buiten die volledig is afgestemd op de locatie, de bezonning en de prachtige tuin aan het water. De combinatie van materialen en de krachtige omlijningen van de grote glaspartijen alsmede de overstekken en sculpturale vormen zijn de blikvangers van dit droomhuis.
APPLIED PRODUCTS ON THIS PROJECT

ADVICE NEEDED?

Our customer service is ready for you.

Call +31 (0)162 – 51 47 50 or send an email via:

mail to infocenter@strikolith.com
Top