ONTDEK STRIKOLITH O₂ LICHTGEWICHT PRODUCTEN. EEN REVOLUTIE IN PROFESSIONELE BEPLEISTERING.

Lichtjaren vooruit

Strikolith lanceert de lichtgewicht revolutie. Harde Aero Ball korrels op basis van lucht toegepast in sier- en spuitpleisters. Zuurstof is het hoofdbestanddeel binnen deze nieuwe technologie. Dat werkt fantastisch, want meer lucht is minder gewicht. En dat betekent: meer meters in minder tijd én een minder belastend werkproces. Zo creëer je snel een egaal en mat resultaat.

Strikolith-O2-banner@2x.png

Nieuw: Strikolith O2 

Als professional wil je aan de top staan, presteren op het hoogste niveau. Daarom lanceert Strikolith de O2-productlijn. Een doordachte reeks van sier- en spuitpleisters voor binnen- en buitengebruik. Een uniek concept dat het werk van de stukadoor een volledig nieuwe impuls geeft.

Strikolith-O2-producten@2x.png


Extreem lichtgewicht 

Het belangrijkste ingrediënt van Strikolith O2 is lucht. Lucht in de vorm van minuscule, Aero Ball korrels die samen een extreem lichtgewicht product creëren. Het is voor het eerst dat deze techniek in stukadoorsproducten wordt toegepast. Een doorbraak. Want wie voor Strikolith O2 kiest, kiest voor een aanzienlijk lagere fysieke belasting tijdens stucwerkzaamheden.

Strikolith-O2-arbo-proof@2x.png


Beter, sneller én makkelijker 

Als introductie van het nieuwe O2-assortiment, lanceert Strikolith drie hoogwaardige afwerkingen: één spuitpleister en twee sierpleisters. Eén voor binnen en één voor buiten.


Pionier in professionele afwerking 

Als fabrikant en leverancier loopt Strikolith voorop in decoratieve en duurzame gevel-, wand- en plafondafwerkingen. Ons doel? Samen nieuwe en bestaande gebouwen mooier en duurzamer maken. We kijken vooruit en beantwoorden de wensen en eisen van de wereld van morgen.

Strikolith-O2-strikotherm@2x.png


Ontdek Strikolith O2 


Top