ergonomisch verantwoord

Strikolith tilt zwaar aan fysieke overbelasting

Zware emmers tillen, knielend werken en ongemakkelijke houdingen: ruim 90 procent van de stukadoors beoordeelt zijn werk als zwaar. Ook de lange dagen, een hoge werkdruk en een lange loopbaan vragen veel van het lichaam. Tijd voor verandering, vinden wij. Maak kennis met het arbovriendelijke karakter van het Strikotherm O2-gevelisolatiesysteem. 

Strikolith-O2-arbo-proof@2x.png

Strikolith maakt het draaglijk

Onze uitdaging? Om het werk draaglijker te maken: letterlijk en figuurlijk. In ons eigen laboratorium hebben we een gloednieuw revolutionair gevelisolatiesysteem ontwikkeld: Strikotherm O2. De onderdelen van dit systeem zijn voor een groot deel gevuld met Aero Ball luchtkorrels, zonder dat het ten koste gaat van de stevigheid van het materiaal. Hierdoor hebben we het gewicht aanzienlijk kunnen verlagen.


Meer meters met minder kilo’s

Strikolith pakt het zware stukadoorsvak aan bij de bron: het tilgewicht. Een zak Strikotherm GW O² hecht- en grondmortel weegt slechts 15 kilo. Dat is maar liefst 10 kilo lichter dan vergelijkbare producten. Op die manier verlichten we het zware stukadoorsvak.


Ons lichtgewicht geheim 

Strikolith maakt gebruik van een slimme innovatie die nog nooit eerder is toegepast in stukadoorsproducten. Zuurstof is het hoofdbestanddeel van twee onderdelen in de Strikotherm O2-lijn. Deze bevatten minuscule aeroball korrels die samen een extreem licht en sterk product creëren. Meer lucht, dus minder gewicht en lichter werk.


Top