COMFORT - GEOPIETRA Natuursteenafwerking
COMFORT - GEOPIETRA Natuursteenafwerking

COMFORT - GEOPIETRA Natuursteenafwerking

  • Hoogwaardige Natuursteenafwerking
  • Gereconstrueerde stenen, gemaakt uit lava
  • Vlakke achterzijde
  • Uitgebreid assortiment
  • 10 jarige Verzekerde Garantie mogelijk
COMFORT - GEOPIETRA Natuursteenafwerking

Eigenschappen

Dit Strikotherm Systeem, geeft de ontwerper de mogelijkheid om zeer exclusieve en geloofwaardige natuursteenafwerking te combineren met de bijzondere kenmerken van de Strikotherm gevelisolatie systemen.
Het Strikotherm gevelisolatiesysteem wordt hierbij voorzien van een extra, systeemeigen mortelweefsellaag en mechanische verankering. Hierna volgt de toplaag van Geopietra natuursteen. De gereconstrueerde stenen, gemaakt uit lava, zijn afkomstig uit Italië. In combinatie met (strak) stucwerk staat dit systeem garant voor een schitterende en unieke gevelafwerking!

Eeuwenoude natuursteen vind je in alle soorten, kleuren en maten. Op basis hiervan is ook het Geopietra assortiment ingericht. Het aantal mogelijkheden is vrijwel oneindig. Het Geopietra assortiment bestaat uit tientallen steenstripmodellen, verkrijgbaar in een variatie aan basis- en speciale kleurtonen.

Elke Geopietra steen wordt natuurgetrouw gereproduceerd op basis van natuurlijke grondstoffen en met de hand beschilderd, met als resultaat een uniek, ambachtelijk product. Door dit traditionele proces is elke steen anders en dus is elk eindresultaat uniek.
Het reproduceren van natuursteen heeft vele voordelen: de stenen zijn ademend, licht in gewicht, van geringe dikte en hebben een vlakke achterzijde. Geopietra kan dus makkelijk bevestigd worden.

Kijk voor meer informatie op de Uitgelicht pagina van Geopietra of op www.natuursteenstrips.nl/steenstrips/geopietra


Downloads


Opbouw systeem

Advies nodig?

Onze klantenservice staat voor u klaar.

stuur een e-mailbericht via:

mail naar infocenter@strikolith.com
Top