COMFORT - Keramische Steenstrips/Tegels
COMFORT - Keramische Steenstrips/Tegels

COMFORT - Keramische Steenstrips/Tegels

  • Gevelisolatie met keramische steenstrips of tegels
  • Duurzame en traditionele afwerking
  • Leverbaar in standaard en creatieve steenstrips
  • 10 jarige Verzekerde Garantie mogelijk
COMFORT - Keramische Steenstrips/Tegels

Eigenschappen

Dit Strikotherm Systeem, geeft de ontwerper de mogelijkheid om exclusieve duurzame traditionele Keramische materialen te combineren met de bijzondere kenmerken van de Strikotherm gevelisolatie systemen.
De toplaag bestaat uit minerale steenstrips, afgestemd op de bouwfysische en thermische eigenschappen van het Strikotherm gevelisolatie systeem. De hardheid van deze producten zijn bestand tegen wisselende weersinvloeden en hogere eisen aan omgevingen waar zwaardere gevelbelastingen te verwachten zijn. Strikotherm Systeem COMFORT - Keramische steenstrips is door haar verschillende design keuzes uitermate goed te combineren met de gepleisterde gevelisolatie systemen van Strikotherm. Met betrouwbare fabrikanten van keramische afwerkingen is een selectie gemaakt van moderne en tijdloze kleuren ter ondersteuning aan een variatie van architectonische mogelijkheden. Dit systeem heeft door de samenstelling, een langdurige levensfase en beperkte en onderhoudscycli, waardoor uiteindelijke zeer economisch.

Uw eigen bestek samenstellen op basis van Systeem COMFORT - Keramische Steenstrips? Maak gebruik van de Strikotherm Bestekservice!


Downloads


Opbouw systeem

Advies nodig?

Onze klantenservice staat voor u klaar.

stuur een e-mailbericht via:

mail naar infocenter@strikolith.com
Top