Maak kennis met Strikolith

Maak kennis met Strikolith

Strikolith staat naast je met raad en daad

Strikolith is fabrikant en leverancier van gevel-, wand- en plafondafwerkingen. Wij zijn trots op onze producten en de mogelijkheden die ze bieden. Daarom staan wij ook het liefst naast je bij het maken van de juiste productkeuze, de toepassing van het product en de nabehandeling. Heel simpel: vier ogen zien meer dan twee. Zodoende staat Strikolith in iedere fase naast je met goed advies, uitstekende service en de beste producten.

Samen werkt

Dat is precies hoe ons werk het beste uit de verf komt: zij aan zij. Samen dus, met een duidelijk doel voor ogen. Dat betekent de verwachtingen uitspreken en ze uiteraard realiseren. Naast elkaar ben je kritischer, ben je scherper en overzie je alles. Zo lever je projecten op waar je écht trots op kunt zijn.

Stucje geschiedenis

Samen maken we de dingen net wat mooier. Duurzamer zeker ook! We zijn ooit begonnen in het Brabantse Oosterhout, waar grondlegger Jo van Strien een eigen cocktail bedacht van water, poeder, lijm en korrels. Deze ingrediënten gingen een nacht lang een omgebouwde deegmolen in en overdag werd er gesmeerd. Een goed idee, dat anno 2024 het Strikolith van nu en de toekomst is. En nog altijd zonder spatjes. 

Samen bundelen we onze krachten

In september 2020 heeft Saint-Gobain Weber Beamix de aandelen van Strikolith BV overgenomen. Hierdoor bundelen we onze krachten en zijn ‘nat’ en ‘droog’ vanaf heden in één compleet assortiment verkrijgbaar. Een voorbeeld hiervan is het Strikotherm gevelisolatiesysteem met afwerking van steenstrips. Door het samengaan van Strikolith en Weber Beamix kunnen we nu een complete oplossing aanbieden. Een uniek gevelisolatiesysteem van Strikolith, waarbij de steenstrips verlijmd en afgevoegd worden met producten van Weber Beamix, de uitvinder van droge mortel.

Morgen, volgende week en volgend jaar

Strikolith bijt zich vast in de nieuwste ontwikkelingen op de markt. Sterker nog, ook voor het ontwikkelen van waardevolle innovaties draaien we onze hand niet om. Zo hebben we een eigen monstermakerij en laboratorium voor de meest specifieke vraagstukken. Of wat te denken van ons gevelisolatiesysteem? Dat is uniek en helemaal Strikolith! De belangrijkste drijfveer om voorop te lopen is dat we in gesprek blijven met de eindgebruiker. Daar komen vragen uit, waar wij altijd een antwoord op willen hebben. Niet gek dus dat onze radar voor nieuwe mogelijkheden en duurzame toepassingen altijd aanstaat.

Het zit hem in de details

Omdat elk ’stukadoorsoog’ een tweede blik kan gebruiken, doen we alles in samenspraak. We bekijken samen met jou wat een project echt nodig heeft en zorgen voor producten die er perfect bij passen. Je snapt dat het enorm belangrijk voor ons is om nauw betrokken te zijn bij de voortgang van een project, het liefst al tijdens de inventariserende fase. Zo zijn we ervan verzekerd dat het project tot in het kleinste detail gerealiseerd wordt. Samen verzorgen we de ideale mix van duurzaamheid, functionaliteit en minstens zo belangrijk: fenomenaal stucwerk.

Strikolith

Werken bij Strikolith

Nieuws