4 Dijkwoningen Praktisch Passief, Zwolle

VerwerkerBijvast Afbouw Almere
SysteemStrikotherm COMFORT

Duurzaam, esthetisch, energetisch
Het Strikotherm Systeem Passief is ontstaan vanuit de behoefte om meer te bouwen en te renoveren volgens energetische en duurzame principes met de esthetische mogelijkheden van gepleisterde afwerkingen.

Bij de systeemsamenstelling van Strikotherm Systeem Passief heeft elk product zijn afzonderlijke duurzame kwaliteiten reeds bewezen. Deze producten worden inmiddels tientallen jaren met succes toegepast in de verschillende Strikotherm Systemen. De diklagige, minerale opbouw staat garant voor een lange levensduur met minimale degradatie en een lage onderhoudsfrequentie.

Passief Denken
Door jarenlange ervaring weet Strikotherm dat een optimale werkvoorbereiding in ontwerp- en uitvoeringsfase in combinatie met een goede procesbeheersing tijdens de applicatie van gevelisolatiesystemen, de prestaties van de gevel op lange termijn ten goede komen. Om het hoogste niveau hierin te bereiken moeten deze fasen gecoacht worden door onder meer het bundelen van kennis en ervaring. Met projectsupport door het planburo van Stichting Enoveren weet Strikotherm op paktische wijze kennis te ontsluiten voor de projectpartijen in ontwerpfase. De hieruit vloeiende adviezen zijn telkens afgestemd op de eisen die aan duurzame gebouwen worden gesteld.