Strikolith

Gevelisolatiesystemen COMFORT

Een comfortabel leefklimaat en een lage energierekening

Strikotherm COMFORT is het meest toegepaste systeem en bestaat uit isolatieplaten van polystyreen of minerale steenwol. Na het aanbrengen van een spanningsverdelende minerale of cementvrije mortellaag en een versterkend weefsel is het systeem gereed voor de afwerking.

 


 

COMFORT O2 - Kunstharsgebonden sierpleister

Realiseer een comfortabel leefklimaat en een lage energierekening voor nu en in de toekomst!

Ga naar het systeem

COMFORT - Kunstharsgebonden Sierpleister

Strikotherm Systeem COMFORT met kunstharsgebonden sierpleister is dé ideale combinatie van optimale isolatie en een groot scala aan kleurrijke afwerkingen.

Ga naar het systeem

COMFORT - Minerale sier- of schuurpleister SILICAAT

Met Silicaatgebonden Spachtelpleister en met name met Schuurpleister SILICAAT wordt een fijn, en regelmatig korrelig, minerale toplaag gerealiseerd.

Ga naar het systeem

COMFORT - Minerale sierpleister STAR

Een pure minerale variabele eindstructuur, kan worden gerealiseerd door de Spachtelpleisters STAR.

Ga naar het systeem

COMFORT - Minerale afwerking

De toplaag bestaat uit een minerale krabpleister en is feitelijk een eeuwenoud bouwmateriaal, dat al meer dan honderd jaar fabrieksmatig wordt vervaardigd, op basis van kalk en cement. 

Ga naar het systeem

COMFORT- Steenstrips FLEX

Strikotherm Systeem COMFORT - Steenstrips FLEX is een slagvaste en flexibele gevelafwerking, zowel in verwerking als in esthetische uitvoering.

Ga naar het systeem

COMFORT - Keramische Steenstrips / Tegels

Bij Strikotherm gevelisolatiesysteem COMFORT met een keramische afwerking krijg je de mogelijkheid om traditionele Keramische materialen te combineren met bijzondere kenmerken van de Strikotherm gevelisolatiesystemen.

Ga naar het systeem

COMFORT - Geopietra

Het Strikotherm gevelisolatiesysteem wordt voorzien van een extra, systeemeigen mortelweefsellaag en mechanische verankering. Hierna volgt de toplaag van Geopietra natuursteen. 

Ga naar het systeem