Stucen bij lage temperaturen

19 november 2018

De komende tijd zullen de temperaturen, naar verwachting, steeds lager worden. Dit kan van invloed zijn op het verwerken van onze materialen. 

Indien de temperaturen onder de 5 graden uitkomen en bij nachtvorst, adviseren wij de werkzaamheden uit te stellen. Let er bij de verwerking van onze mortels op dat deze een aantal dagen vorstvrij moeten kunnen drogen, zodat ze kunnen doorharden. 

Bij nóg lagere temperaturen kan het vocht in de aanwezige sierpleisters, vanwege de omgevings- en ondergrondtemperatuur, bevriezen. Houdt daarom rekening met deze omstandigheden bij uw planning en keuze van de toe te passen producten. Uiteraard dienen de materialen te worden beschermd tegen weersinvloeden tijdens de verwerking én het drogingsproces.

Natuurlijk kunt u bij twijfel altijd een beroep doen op de adviseurs van Strikolith. Als u meer informatie wenst over bijvoorbeeld minimale verwerkingstemperaturen, kijk dan op onze website bij de productinformatie of neem contact op met het Strikolith Infocenter (0162-514750).
Top