Castella 126 appartementen, Alphen aan den Rijn

castella-126-appartementen-alphen-aan-den-rijn

Alphen aan den Rijn

Systeem

COMFORT

Architect

Ingenieursburo AKM, Barendrecht

Verwerker

LT Afbouw, Lisse

Aannemer

Kondor Wessels Amsterdam B.V., Amsterdam
Het kantorenpand Rijnstaete is omgetoverd tot een gezellig wooncomplex vooral voor starters. "Ik ben erg tevreden dat het is gelukt om een mooi plan voor dit kantoorgebouw te maken", meldt verantwoordelijk wethouder Gerard van As, die maandagmiddag 3 oktober de starthandeling verrichtte.

Het complex gaat door het leven onder de naam 'Castella' naar de twee Romeinse forten die ooit binnen de huidige gemeentegrenzen stonden. In Castella zijn 126 huurwoningen gevestigd. Alle appartementen hebben een woonkamer en een slaapkamer. Ook zijn de flats voorzien van een balkon. Onder het gebouw zijn bergingen en er is een ruime parkeerplaats.

De ontwikkelaars zijn content met hun eigen ontwerp. "Aan dit gebouw kun je zien dat er een echte woonfunctie is.

Om het saaie en kille kantorenpand te veranderen in een gezellige en warme dubbele woontoren zijn de gevels helemaal ontdaan van de gevelplaten. Daardoor bleef het betonnen skelet over. Door Stukadoorsbedrijf LT Afbouw is het complex voorzien van Strikotherm gevelisolatiesysteem COMFORT, en afgewerkt met zowel Strikotherm Steenstrips Flex (Strikotherm Steenstrips FLEX, kleur: E.7612, Voegkleur: LMO.0864) als Strikotherm Spachtelpleister BGI 1.5mm.

TOEGEPASTE PRODUCTEN OP DIT PROJECT

Advies nodig?

Onze klantenservice staat voor u klaar.

stuur een e-mailbericht via:

mail naar infocenter@strikolith.com
Top