Zorgcomplex Nudenoord, Rotterdam

zorgcomplex-nudenoord-rotterdam

Rotterdam

Systeem

COMFORT

Architect

Lengkeek architecten

Verwerker

M van der Looy

Steenstrips

ZORGCOMPLEX NUDENOORD, ROTTERDAM

De bestaande situatie betreft een gedateerd woon/zorgcomplex met 116 appartementen. Bouwkundig en installatietechnisch voldoet het niet meer aan de huidige wensen en eisen op het gebied van duurzaamheid, energiezuinigheid en levensloopbestendigheid.

De nieuwe situatie is een duurzaam, toekomstbestendig en eigentijds appartementencomplex wat wordt gerealiseerd door middel van een ingrijpende renovatie met kwaliteitsimpuls waarbij wordt ingespeeld op de klantvraag en het scheiden van wonen en zorg. Het ontwerp van Lengkeek Architecten wordt gerealiseerd door Bolton Bouw B.V. en zal in 2 fases worden uitgevoerd waarna de eindsituatie bestaat uit 114 (zorg)appartementen (2- en 3 kamer appartementen), een gemeenschappelijke ontmoetingsruimte, kantoorruimte, slaapwacht en diverse ondersteunende ruimten.

De appartementen zijn geschikt voor bewoners met of zonder een (lichte) zorgvraag. Daarnaast maakt het complex een ‘label-sprong’ van label G naar A/A+ waardoor de huidige en toekomstige bewoners sterk zullen besparen op de energiekosten.

Het appartementencomplex is voorzien van Strikotherm gevelisolatiesysteem COMFORT, met als afwerking zowel spachtelpleister als steenstrips! Er is gekozen voor Strikotherm spachtelpleister BGI 1,5 mm en Strikotherm steenstrips FLEX. Wat een prachtige combinatie.
Prachtig ontwerp an Lengkeek architecten, en vakkundig aangebracht door Stucadoorsbedrijf M van der Looy.
TOEGEPASTE PRODUCTEN OP DIT PROJECT

Advies nodig?

Onze klantenservice staat voor u klaar.

stuur een e-mailbericht via:

mail naar infocenter@strikolith.com
Top