Strikolith facade

Strikolith

Strikolith Facade is een kant-en-klare reparatie-, afwerk- en egaliseerpasta voor op minerale (cementgebonden) ondergronden en sierpleisters, zowel binnen als buiten. Strikolith Facade geeft een gladde en strakke eindafwerking, heeft een hoogvullend vermogen en is gemakkelijk te verwerken. Strikolith Facade is leverbaar in naturel en een beperkt aantal kleuren. Bij buitentoepassing dient Strikolith Facade beschermd te worden met een Strikolith Pearlcoat verfsysteem of transparante Strikolith Gevelbeschermer Universeel.

Kleuren

Tutorials en video's

Referentieprojecten

Kantoor Oss Referentieproject | Strikolith
Strikotherm gevelisolatie

Kantoor, Oss

In Oss is er een kantoorgebouw voor Romme afbouw. Het gebouw is afgewerkt met Strikolith Facade.

Villa U Amsterdam | Strikotherm
Strikotherm gevelisolatie

Villa U, Amsterdam

Voor deze Patiowoning is een mix van verschillende materialen gebruikt waardoor er een mooi geheel ontstaat. Het Strikotherm gevelisolatiesysteem COMFORT is hiervoor toegepast, afgewerkt met ...

Markthal Purmerend | Strikolith
Strikotherm gevelisolatie

Markthal, Purmerend

Op de plek van de veemarkt staat een prachtige evenementenlocatie; de Markthal Purmerend. De uitstraling van het gebouw is een ode aan de historische functie van Purmerend als marktstad. Afgewerkt met...

Villa Vinkeveen referentieproject | Strikotherm
Strikotherm gevelisolatie

Villa Vinkeveen

Deze prachtige villa in Vinkeveen is afgewerkt met Strikotherm gevelisolatiesysteem PREMIUM. Als afwerking is er gekozen voor Strikolith Facade, met als topcoat Strikolith Pearlcoat.

Industriële look met Strikolith Facade | Strikolith
Binnenafwerkingen

Industriële look met Strikolith Facade

Deze stoere, gladde muren zijn afgewerkt met Strikolith Façade. Dit is een kant-en-klare pasta die een gladde en strakke afwerking geeft, in naturel beige of op kleur.