Strikotherm Glasvezelweefsel FLEX

Strikolith

Strikotherm glasvezelweefsel FLEX is een essentiële basiscomponent in de cementvrije Strikotherm GW-FLEX mortellaag op Strikotherm COMFORT systemen. De mortellaag kan worden afgewerkt met kunstharsgebonden sierpleister- en minerale steenstrips FLEX afwerkingen. 

Tutorials en video's

Referentieprojecten

Zorgcomplex Nudenoord, Rotterdam | Strikolith
Strikotherm gevelisolatie

Zorgcomplex Nudenoord, Rotterdam

Het appartementencomplex is voorzien van Strikotherm gevelisolatiesysteem COMFORT, met als afwerking zowel spachtelpleister als steenstrips. De nieuwe situatie is een duurzaam, toekomstbestendig en ...

Beverweerstraat, Den Haag | Strikolith
Strikotherm gevelisolatie

Beverweerdstraat, Den Haag

De oude gevels van 334 woningen in de Beverweerdstraat en omliggende straten in Den Haag zijn volledig gerenoveerd. Hierbij werd gebruikgemaakt van het Strikotherm COMFORT systeem.

Appartementencomplex Hoofddorp | Strikolith
Strikotherm gevelisolatie

Appartementencomplex, Hoofddorp

De twee bijna verlaten kantoorgebouwen gelegen te Hoofddorp hebben een ware metamorfose ondergaan, de twee gebouwen zijn getransformeerd naar moderne en duurzame woongebouwen.

Zorgcentrum de Nieuwpoort, Alkmaar | Strikolith
Strikotherm gevelisolatie

Zorgcentrum de Nieuwpoort, Alkmaar

Het centrum is gerenoveerd zo zijn de bestaande gevels aan de buitenzijde voorzien van hoogwaardige isolatie, afgewerkt met Strikotherm Steenstrips FLEX die het zorgcentrum een chique uitstraling ...