Strikotherm EPS 040 WDV isolatieplaat messing en groef

Strikolith

Strikotherm EPS 040 WDV isolatieplaten messing en groef. De EPS isolatieplaten zijn conform DIN EN 13163 voor toepassing in Strikotherm COMFORT gevelisolatiesystemen. De isolatieplaten zijn toepasbaar op alle vaste, draagkrachtige ondergronden (mits vrij van beweging).

Tutorials en video's

Referentieprojecten

De Keyzer Czaarstraat Peterstraat | Strikolith
Strikotherm gevelisolatie

De Keyzer Czaar Peterstraat, Amsterdam

Het door Tom Frantzen ontworpen gebouw De Keyzer in Amsterdam is opgeleverd. De binnenhoven kenmerken zich door de toepassing van Strikotherm gevelisolatiesysteem COMFORT in een 3D uitgave.

Strikolith
Strikotherm gevelisolatie

Villa Veth, Hattem

Dit woonhuis in Hattem heeft een abstract, gesloten karakter aan de entreezijde, maar opent zich naar de tuin via een grote uitkragende luifel.

Strikolith
Strikotherm gevelisolatie

Villa Eikenven, Oisterwijk

Onder architectuur gebouwde villa voorzien van het Strikotherm COMFORT systeem, gecombineerd met natuursteen. Als sierpleister afwerking is gekozen voor Strikotherm Spachtelpleister SILICONEN.

Strikolith
Strikotherm gevelisolatie

Renovatie Complex 20 Zeeheldenbuurt, Den Haag

In de Zeeheldenbuurt in Den Haag is in 2010 het eerste project, Complex 20, opgeleverd. Naast een opwaardering van de entreehal is de gevel verbeterd met behulp van Strikotherm Comfort EPS.

Strikolith
Strikotherm gevelisolatie

4 Dijkwoningen Praktisch Passief, Zwolle

Bij de systeemsamenstelling van Strikotherm Systeem Passief heeft elk product zijn afzonderlijke duurzame kwaliteiten reeds bewezen. Deze producten worden inmiddels tientallen jaren met succes ...

Strikolith
Strikotherm gevelisolatie

Landgoed Kuinderbos, Bant

De unieke combinatie van bindmiddelen en grondstoffen garandeert een permanente hechting en maakt Strikotherm Spachtelpleisters type Silicaat zeer milieuvriendelijk. Zowel traditionele als moderne ...