10 woningen Waddinxenveen

ArchitectEGM Architecten
VerwerkerLT Afbouw
SysteemStrikotherm COMFORT
AfwerkingStrikotherm Steenstrips FLEX


De 10 zeer duurzame, ruime en gasloze twee-onder-een-kapwoningen in het project Het Groene Lint in Waddinxveen zijn gerealiseerd! Het project maakt onderdeel uit van de woonwijk Park Triangel in Waddinxveen. De woningen zijn ontworpen door EGM Architecten en gebouwd door Tetteroo Bouw & Projectontwikkeling B.V.

Deze woningen zijn zeer comfortabel, niet alleen de leefruimte maar ook vooral qua binnenklimaat. De woningen zijn namelijk tijdens warm zomers weer heerlijk koel en in de winter aangenaam warm. Een zonne-energiesysteem van zonnepanelen in combinatie met de WKO-installatie (warmte-en koudeopslag) zorgen voor de centrale verwarming en perfecte isolatie. Duurzame en #energiezuinige woningen met een EPC van 0!

De pure, strakke, robuuste charme van baksteen komt helemaal tot zijn recht met het Strikotherm gevelisolatieysteem COMFORT met als afwerking Strikotherm Steenstrips Flex. Dit gevelisolatiesysteem is een duurzame oplossing voor het upgraden van objecten volgens de hedendaagse energie-eisen, met behoud van de karakteristieke ‘baksteenlook’. Strikotherm Steenstrips FLEX worden machinaal geproduceerd uit hoogwaardige natuurgranulaten en zijn licht in gewicht.