AFAS Experience Center, Leusden

ArchitectJust Architects
VerwerkerIsovision
SysteemStrikotherm COMFORT & OPEN
Afwerking Spachtelpleister ORION O2
RF-coat


2,7 miljoen Nederlanders krijgen maandelijks hun loonstrook via de software van AFAS, verdeeld over 12.244 klanten waar ze iedere dag voor klaar staan. AFAS ontwikkelt innovatieve softwareproducten voor de zakelijke markt, waarbij ze graag rekening houden met maatschappelijk verantwoord ondernemen.

 In 2020 is het vernieuwde AFAS Experience Center in Leusden geopend. Het AFAS Clubhuis is een stimulerende werkomgeving geworden voor
medewerkers, én een uniek visitekaartje voor hun klanten, relaties en bezoekers. Ze vinden het belangrijk dat iedereen zich er direct thuis voelt, en er ontzettend kan genieten. Of het nu in de kantoren, collegeruimtes, het restaurant of het theater is. 

Het AFAS Hoofdgebouw heeft ca. 8.000 m² kantooroppervlakte en dient als kantoor voor de medewerkers van AFAS. Naast de begane grond heeft
het 4 kantoorverdiepingen en op de rechter toren nog een kleine 5e verdieping als kantoorruimte.

Daarnaast is het AFAS Clubhuis een van de duurzaamste kantoorgebouwen van Nederland. Met >1.000 zonnepanelen, slimme sensoren en luchtkwaliteit zo fris als in een operatiekamer. Daarnaast is er gebruik gemaakt van Strikotherm gevelisolatiesysteem OPEN, onder andere bij de plafonds van de hoofdentree en de Theater entree en de verbindende vleugels naar de kantoren.