The Mayor, Amstelveen

ArchitectArchitectenbureau Marcel van der Schalk
VerwerkerLT Afbouw en Stukadoors- en Afbouwbedrijf M. van der Looy 
SysteemStrikotherm COMFORT
AfwerkingStrikotherm Krabpleister

 

The Mayor in Amstelveen. Het voormalige KPMG kantorencomplex wordt omgebouwd tot acht hoogwaardige residences van internationale allure. Duurzame nieuwbouw met luxe penthouses, luxury apartments en garden apartements. Omringd door groen en straks een prachtig park voor de deur. Wonen in The Mayor is High-end wonen met ongekende luxe en comfort.

Het ontwerp van de parkachtige omgeving en de binnentuinen van The Mayor komen van Lodewijk Baljon Landschapsarchitecten. Zij staan bekend om hun ambachtelijke toepassingen met nieuwe technieken en materialen. Naast natuurlijke harmonie, gaat het bij het team van Baljon ook om de toepasbaarheid, maakbaarheid en beheerbaarheid. Hun drive naar het zoeken van oplossingen (biodiversiteit) die het karakter van de plek versterken is bij The Mayor zeer geslaagd. Op de 85 meter brede overkapping over de A9 komt het nieuwe Meander-park. Het park op de overkapping krijgt een waterpartij, zitbankjes, een fiets- en voetpad. Vanuit The Mayor wandelt u straks via het Meanderpark in een paar minuten naar het winkelcentrum Stadshart.

Speciaal voor dit mooie project is er een V.O.F. in het leven geroepen door LT Afbouw en Stukadoors- en Afbouwbedrijf M. van der Looy. Zij hebben samen de opdracht gekregen om 23.000 m2 Strikotherm gevelisolatiesysteem COMFORT aan te brengen, en af te werken met Strikotherm Krabpleister.