Strikotherm NEO 032 WDV isolatieplaat stomp

Strikolith

Strikotherm NEO 032 WDV isolatieplaten zijn grijze, geëxpandeerd polystyreen hardschuim isolatieplaten conform DIN EN 13163 voor toepassing in Strikotherm COMFORT gevelisolatiesystemen (ETICS). Door de speciale samenstelling heeft de Strikotherm NEO 032 WDV een sterk verbeterde thermische waarde (ca. 26% hoger dan WDV 040) waardoor een gelijke isolatiewaarde behaald kan worden met minder materiaal.

Tutorials en video's

Referentieprojecten

Villa Nijkerk Referentieproject |Strikolith
Strikotherm gevelisolatie

Villa, Nijkerk

Wauw! Deze prachtige Villa met bijgebouwen in Nijkerk is voorzien van Strikotherm gevelisolatiesysteem COMFORT, met als afwerking Strikotherm Schuurpleister SILICAAT.

Kantoorpand Amersfoort | Strikolith
Strikotherm gevelisolatie

Kantoorpand, Amersfoort

Bij dit prachtige kantoorgebouw in Amersfoort is het Strikotherm gevelisolatiesysteem COMFORT toegepast. Als afwerking is er Strikotherm spachtelpleister BGI 2 mm toegepast.

Het Huis van de Wijk, Deventer | Projecten | Strikolith
Strikotherm gevelisolatie

Het Huis van de Wijk, Deventer

Een uniek project, ook voor Strikolith. Metname de EPS vormdelen onder het dak maken het project en het eindresultaat one of a kind! Het gehele pand is ingepakt in Strikotherm gevelisolatiesysteem ...

Villa in Oosterhout | Projecten | Strikolith
Strikotherm gevelisolatie

Villa, Oosterhout

Deze prachtige villa is voorzien van Strikotherm gevelioslatiesysteem COMFORT met als afwerking Strikotherm spachtelpleister STAR mineraal 1mm.