Strikotherm Lijm- en Voegmortel FLEX

Strikolith

Strikotherm Lijm- en Voegmortel FLEX is een speciale, gekleurde lijm- en voegmortel voor het aanbrengen en voegen van Strikotherm steenstrips FLEX. Strikotherm Lijm- en Voegmortel FLEX heeft een zeer goede hechting op alle draagkrachtige en correct doorbehandelde ondergronden. De mortel bepaalt de kleur van de voegen. Standaardkleuren: cementgrijs, antraciet en zandwit. Overige kleuren op aanvraag.

Kleuren

Tutorials en video's

Referentieprojecten

City Twin Breda | Strikolith
Strikotherm gevelisolatie

City Twin, Breda

De City Twin staat voor comfortabel, luxe, duurzaam en betaalbaar wonen in de binnenstad van Breda. Dit moderne complex ligt direct aan de rand van het centrum.

De Veerse Kreek, Wolphaartsdijk | Strikolith
Strikotherm gevelisolatie

De Veerse Kreek, Wolphaartsdijk

In de Veerse Kreek zijn verschillende huizen geplaats met Strikolith afwerking.

Referentie de Bakermat, Eindhoven | Strikolith
Strikotherm gevelisolatie

De Bakermat, Eindhoven

In hartje Eindhoven is er een nieuwe 'eyecatcher' bijgekomen. Door de afwerking met Strikolith Steenstrips van verschillende kleuren kan het kinderlijke in dit gebouw extra benadrukt worden.

Zorgcomplex Nudenoord, Rotterdam | Strikolith
Strikotherm gevelisolatie

Zorgcomplex Nudenoord, Rotterdam

Het appartementencomplex is voorzien van Strikotherm gevelisolatiesysteem COMFORT, met als afwerking zowel spachtelpleister als steenstrips. De nieuwe situatie is een duurzaam, toekomstbestendig en ...

Beverweerstraat, Den Haag | Strikolith
Strikotherm gevelisolatie

Beverweerdstraat, Den Haag

De oude gevels van 334 woningen in de Beverweerdstraat en omliggende straten in Den Haag zijn volledig gerenoveerd. Hierbij werd gebruikgemaakt van het Strikotherm COMFORT systeem.

Appartementencomplex Hoofddorp | Strikolith
Strikotherm gevelisolatie

Appartementencomplex, Hoofddorp

De twee bijna verlaten kantoorgebouwen gelegen te Hoofddorp hebben een ware metamorfose ondergaan, de twee gebouwen zijn getransformeerd naar moderne en duurzame woongebouwen.

Zorgcentrum de Nieuwpoort, Alkmaar | Strikolith
Strikotherm gevelisolatie

Zorgcentrum de Nieuwpoort, Alkmaar

Het centrum is gerenoveerd zo zijn de bestaande gevels aan de buitenzijde voorzien van hoogwaardige isolatie, afgewerkt met Strikotherm Steenstrips FLEX die het zorgcentrum een chique uitstraling ...

Castella 126 appartementen, Alphen aan den Rijn | Strikolith
Strikotherm gevelisolatie

Castella 126 appartementen, Alphen aan den Rijn

Door Stukadoorsbedrijf LT Afbouw is het complex voorzien van Strikotherm gevelisolatiesysteem COMFORT, en afgewerkt met zowel Strikotherm Steenstrips Flex kleur: E.7612, Voegkleur: LMO.0864.

Woning Indische buurt, Zwolle | Projecten | Buitengevelisolatie | Strikolith
Strikotherm gevelisolatie

Woning Indische buurt, Zwolle

De voorzijde van de woningen zijn voorzien van het Strikotherm PREMIUM systeem met Flexibele steenstrips als afwerking. De achtergevels zijn voorzien van Strikotherm PREMIUM systeem met ...