Strikotherm BGI lijmschuim

Strikolith

Strikotherm BGI Lijmschuim is een eencomponent, polyurethaan lijmschuim die uithardt door vochtopname uit de lucht. Speciaal geschikt voor het verlijmen van EPS isolatieplaten op diverse ondergronden. Strikotherm BGI Lijmschuim ook toe te passen voor de opvulling / afdichting van eventueel aanwezige plaatnaden. Uitharding binnen 30 à 40 minuten. Belastbaar na ca. 3 uur.

Tutorials en video's

Referentieprojecten

Sinai Centrum Amstelveen | Strikolith
Strikotherm gevelisolatie

Sinai Centrum, Amstelveen

In eerste instantie was dit gebouw ontworpen met veel hout aan de buitenzijde. Later is dit hout vervanger door een Strikotherm gevelisolatiesysteem COMFORT.

Meander Nijmwegen | Strikotherm
Strikotherm gevelisolatie

Meander, Nijmegen

De renovatie is aangegrepen om een meer sculpturaal, alzijdig gebouw te maken, passend in de omgeving. De nieuwe curven Meanderen naar de buitenwereld. Dit geeft de gevels gelaagdheid en plasticiteit....

Fenix Loods, Rotterdam | Strikolith
Strikotherm gevelisolatie

Fenixloods, Rotterdam

De gevels van de Fenixloods in Rotterdam zijn bewerkt met het gevelsysteem Strikotherm Comfort. 'Zoiets moois kan alleen maar gemaakt worden door partijen die optimaal samenwerken'.

AKROS III Roermond | Strikolith
Strikotherm gevelisolatie

AKROS III, Roermond

AKROS III in Roermond is voorzien van het Strikotherm COMFORT buitengevelisolatiesysteem. Dankzij dit systeem ontstaat er een behaaglijk klimaat.

Zorgcomplex Nudenoord, Rotterdam | Strikolith
Strikotherm gevelisolatie

Zorgcomplex Nudenoord, Rotterdam

Het appartementencomplex is voorzien van Strikotherm gevelisolatiesysteem COMFORT, met als afwerking zowel spachtelpleister als steenstrips. De nieuwe situatie is een duurzaam, toekomstbestendig en ...

Kantoorpand Amersfoort | Strikolith
Strikotherm gevelisolatie

Kantoorpand, Amersfoort

Bij dit prachtige kantoorgebouw in Amersfoort is het Strikotherm gevelisolatiesysteem COMFORT toegepast. Als afwerking is er Strikotherm spachtelpleister BGI 2 mm toegepast.

Beverweerstraat, Den Haag | Strikolith
Strikotherm gevelisolatie

Beverweerdstraat, Den Haag

De oude gevels van 334 woningen in de Beverweerdstraat en omliggende straten in Den Haag zijn volledig gerenoveerd. Hierbij werd gebruikgemaakt van het Strikotherm COMFORT systeem.

Appartementencomplex Hoofddorp | Strikolith
Strikotherm gevelisolatie

Appartementencomplex, Hoofddorp

De twee bijna verlaten kantoorgebouwen gelegen te Hoofddorp hebben een ware metamorfose ondergaan, de twee gebouwen zijn getransformeerd naar moderne en duurzame woongebouwen.

Castella 126 appartementen, Alphen aan den Rijn | Strikolith
Strikotherm gevelisolatie

Castella 126 appartementen, Alphen aan den Rijn

Door Stukadoorsbedrijf LT Afbouw is het complex voorzien van Strikotherm gevelisolatiesysteem COMFORT, en afgewerkt met zowel Strikotherm Steenstrips Flex kleur: E.7612, Voegkleur: LMO.0864.

Woning, Breda | Projecten | Strikolith
Strikotherm gevelisolatie

Woning, Breda

Deze prachtige woning in Breda is voorzien van Strikotherm gevelisolatiesysteem COMFORT, met als afwerking Strikotherm spachtelpeister BGI 2 mm.